Staat van Deventer

Laagste waarde Hoogste waarde

Gasverbruik totaal (2017)

Toelichting

Gasverbruik
Totale verbruik van gas x 1 miljoen m3 door particulieren en bedrijven.

Het totale gasverbruik in Deventer is de afgelopen 5 jaar met bijna 14% afgenomen. Het totale verbruik van particulieren is de afgelopen 5 jaar met bijna 13% gedaald.

Bron: Enexis BV en Liander NV, Energie in Beeld

Lettele

Het dorp Lettele ligt qua grootte tussen Okkenbroek en Schalkhaar/Diepenveen in. Het dorp heeft een basisschool, een kerk, sportvoorzieningen en horeca. Ook is er een openlucht zwembad, dat gerund wordt door vrijwilligers. De bibliotheekvoorziening is in de wijkwinkel van de gemeente gevestigd.
Oude Molen is een buurtschap van ongeveer honderd inwoners in de gemeente Deventer en ligt tussen Lettele en Bathmen. Deze buurtschap heeft haar naam te danken aan de ligging rondom een korenmolen, De Leeuw die aan de provinciale weg N344 tussen Deventer en Holten gelegen is. De provinciale weg wordt ook wel de Holterweg genoemd.
Het landelijk gebied  Lettele en Okkenbroek bevat het landelijke gebied ten oosten van het Overijssels kanaal en ten noorden van de Holterweg richting Holten, met uitzondering van de apart vermelde buurten Okkenbroek, Lettele en Oude Molen.